25/10/2021

Catelusa antrenata sa descopere drogurile din Aeroportul Avram Iancu din Cluj-Napoca, va fi scoasa la licitatie !!

Rona este o labradorita de un an si trei luni, desteapta foc si dresata. A trait pana acum la Aeroportul “Avram Iancu” din Cluj, unde a fost antrenata sa depisteze droguri in bagajele pasagerilor. Acum, este scoasa la vanzare, prin licitatie, pentru ca nu corespunde pregatirii.

Rona a fost antrenata sa depisteze droguri, la Aeroportul “Avram Iancu” din Cluj-Napoca. De cand a fost pui, a fost dresata sa gaseasca substantele interzise in bagajele pasagerilor. Acum, are un an si trei luni, iar personalul aeroportului a ajuns la concluzia ca labradorul nu este potrivit pentru aceasta misiune. Asa ca, Politia de Frontiera a decis sa o vanda.

Prima licitatie a fost organizata in 24 februarie, insa nu s-a prezentat niciun cumparator. Pretul de pornire a licitatiei a fost de 425 de lei. Reprezentantii aeroportului spun ca Rona va fi dusa la Bucuresti, la Inspectoratul General al Politiei de Frontiera, iar pretul de pornire pentru urmatoarea licitatie va fi mult mai mare, de minim 2.000 de lei.

“Catelul nu face fata cerintelor noastre, nu este bun pentru depistarea drogurilor, nu corespunde antrenamentului. Ni s-a spus ca nu mai are rost sa investim in ea”, a declarat Virgil Bisag, cel care se ocupa de procedura de licitatie.

Rona poate fi vazuta la Aeroportul Cluj, acolo unde angajatii i-au construit un tarc si au grija de ea. Ei se tem, insa, ca nu va fi gasit niciun cumparator, la un pret asa de mare.

“Ni s-a spus ca trebuie acoperite toate cheltuielile pe care le-am avut cu ea pana acum. Pretul minim de pornire pentru urmatoarea licitatie va fi de 2.000 de lei, dar un astfel de caine poate fi evaluat si la 7.000 de lei”, spune Rares Tinc, cel care s-a ocupat de ea.

Rona nu poate fi cumparata oricum, achizitia cainelui trebuie sa respecte toate procedurile unei licitatii publice. Astfel, pentru participarea la licitatie, se solicita delegatie de imputernicire si o garantie in cuantum de 21 de lei.

Catelusa Rona poate fi vizitata de cei care doresc sa o cumpere la sediul Aeroportului din Cluj, intre orele 09.00 – 15.00.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

O analiză completă! De ce boală suferă părinții care și-au dat fetița de 3 ani pedofililor și ce urmări vor avea aceste orori asupra copilului

Psihologul Cezar Laurenţiu Cioc explică detaliat, din perspectivă psiho-medicală, tendinţele unor oameni cu deviaţii psihice …

Leave a Reply

Your email address will not be published.