29/05/2024

O actriță din Cambodgia are interdicție din partea guvernului să apară la tv pentru că este prea sexy

O actriță din Cambodgia a primit o interdicție bizară din partea Ministrului culturii. Denny Kwan, în vârstă de 24 de ani, nu mai poate să joace în niciun film, deoarece … este prea sexy, relatează The Sun.

Actrița Denny Kwan a fost pedepsită de Ministrul Culturii, deoarece ar fi încălcat regulamentul privind conduita. Actrița este celebră în țara ei datorită fotografiilor provocatoare pe care le publică pe rețelele de socializare. Aceste fotografii au adus-o în atenția oficialilor, care au decis ca aceasta să nu mai joace în alte filme timp de 12 luni.

„Ştiu că este dreptul meu să ma îmbrac cum doresc, dar în cultura noastră, oamenii din Cambodgia, nu pot accepta acest lucru”, a declarat actriţa. Ea a adăugat că va încerca să respecte regulile pentru a putea, peste un an, să apară din nou în filme.

Tânăra nu a vrut să comenteze decizia autorităților, însă organizațiile pentru drepturile femeilor au făcut acest lucru și au catalogat decizia drept scandaloasă.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *