18/04/2024

Unde a mers Ozana Barabancea în noaptea de Înviere. S-a împărtășit departe de Capitală

Unde a mers Ozana Barabancea în noaptea de Înviere. Artista a ales să se împărtășească departe de Capitală.

Ozana Barabancea, care la un moment dat a dezvăluit câte kilograme are, este foarte strictă atunci când vine vorba de sărbători religioase și credință. Artista lirică a fost nelipsită de la slujba de Înviere. Vedeta a ales să meargă să se împărtășească și să ia lumină departe de București. A ales o mănăstire din Drăgănești-Vlașca. Mai mult decât atât, ea a ales să poarte la slujbă o ținută populară.

 

Unde a mers Ozana Barabancea în noaptea de Înviere. „Doamne, Miluiește-ne”

Ozana Barabancea, care a mărturisit că vrea să-și opereze stomacul, a fost prezentă la slujba din nopatea de Înviere la Mănăstirea Pantocrator.

„Hristos A Înviat ! Doamne , Miluiește-ne!”, a spus vedeta.

„Aseară m-am împărtășit la Mănăstirea Pantocrator , din Drăgănesti -Vlașca, județul Teleorman! Emoție și frumusețe mare am trăit ca de fiecare dată! Mulțumim, Doamne , pentru toate darurile Tale! Să ne bucurăm de familie și de armonie în sufletele noastre ! Hristos A Înviat !!!!!”, a adăugat artista lirică.

Post-ul Unde a mers Ozana Barabancea în noaptea de Înviere. S-a împărtășit departe de Capitală apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Vinovații de la revolutia din 89′

Vinovații de la revolutia din 89’… Pana si noi stim care sunt vinovații, insa dc. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *