29/05/2024

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, imagine emoționantă în noaptea de Înviere. Ce le-au transmis fanilor

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, imagine emoționantă în noaptea de Înviere. Cei doi au mers la biserică pentru a lua lumină, așa cum este tradiția.

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, cel împreună cu care urmează să aibă un copil. Cei doi formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda respectă cu sfințenie tradițiile și sărbătorile. Așa cum era de așteptat, cei doi nu puteau lipsi de la slujba de Înviere.

 

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, imagine emoționantă în noaptea de Înviere. Au luat lumină împreună

În noaptea de Înviere, Gabriela Cristea și partenerul ei de viață au mers la biserică, de unde au luat împreună lumină. S-au fotografiat la plecare, emoționați, cu candelele în mână.

Cei doi nu au uitat de fanii lor, cu care țin permanent legătura pe rețelele de socializare, și târziu în noapte, după ce s-a terminat slujba de Înviere, le-au făcut urarea tradițională de Paște:

„Hristos a înviat!!!”.

Post-ul Gabriela Cristea și Tavi Clonda, imagine emoționantă în noaptea de Înviere. Ce le-au transmis fanilor apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *