14/06/2024

Brigitte Sfăt, fără pic de machiaj. Ce curaj a avut soția lui Ilie Năstase. Fanii au rămas fără cuvinte

Brigitte Sfăt, fără pic de machiaj. Așa a apărut soția lui Ilie Năstase pe contul de socializare. Ce-i drept, nimeni nu se aștepta că bruneta să arate așa de bine, drept urmare a primit numai laude din partea prietenilor virtuali.

Brigitte Sfăt, fără pic de machiaj, pe contul de socializare. Admiratorii vedetei au reacționat imediat. Muți dintre aceștia au fost uimiți să vadă un așa rezultat și au sfătuit-o să apară mai des nemachiată.

Brigitte Sfăt, fără pic de machiaj pe Facebook

”Nemachiată vs. machiată! Cum îmi stă mai bine?”, şi-a întrebat Brigitte Sfăt prietenii virtuali, în timp ce aceştia n-au ezitat  să îi răspundă.  ”Eşti frumoasă oricum”, ”Arăţi bine”, au fost  câteva dintre comentariile lăsate de fani. Brigitte Sfăt, care își vede liniștită de viața ei, este căsătorită cu fostul mare campion la tenis Ilie Năstase. De când formează un cuplu, cei doi au avut numeroase probleme.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *