25/06/2024

UPDATE. Cutremur de 6,4 grade în Taiwan. Cel puțin patru morți și 225 de răniți / FOTO

Cutremur de 6,4 grade în Taiwan. Mai multe clădiri din orașul Hualien, situat la 22 de kilometri de epicentru s-a prăbușit în urma seismului, scrie BBC News.

UPDATE 7 februarie, ora 8:30. Cel puțin patru persoane și-au pierdut viața și alte 225 au fost rănite, în urma seismului. Alte 145 de persoane sunt date dispărute.

UPDATE ora 22:00: Cel puțin două persoane și-au pierdut viața și alte 100 au fost rănite, confom unui bilanț provizoriu făcut de autoritățile taiwaneze.

UPDATE ora 21:00:. Oameni prinși sub dărâmături, în Hualien. Salvatorii încearcă să elibereze oamenii dintr-un hotel parțial prăbușit și o clădire rezidențială, spun oficialii. „Cel puțin 28 de persoane au fost salvate până acum de clădirile care s-au prăbușit cel puțin parțial”, a spus Departamentul de pompieri din Hualien.

„Știm că există oameni care sunt prinși înăuntru – putem vedea lumini în interiorul hotelului”, a declarat un martor ocular Zeena Starbuck pentru BBC, potrivit bbc.com. „Oamenii cu telefoane își aprind luminile pentru ca oamenii să știe că sunt acolo”, a adăugat martorul.

Cutremurul s-a produs la ora 17:50 (ora României) la aproximativ 20 km de coasta de est a insulei.

Mai multe imagini postate pe rețelele sociale arată numeroase clădiri prăbușite și drumuri distruse.

Serviciile de urgență lucrează la eliberarea persoanelor care sunt prinse sub ruinele unui hotel care s-a prăbușit parțial.

Insula Taiwan este situată lângă o joncțiune a două plăci tectonice și este afectată în mod regulat de cutremure.

Foto: Twitter


Citește și: EXCLUSIV/Simona Halep, la un pas să dea cu piciorul unei sponsorizări de 2 milioane $! Ofertată de o companie americană


Post-ul UPDATE. Cutremur de 6,4 grade în Taiwan. Cel puțin patru morți și 225 de răniți / FOTO apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *