30/11/2021

VIDEO EXCLUSIV/ Vica și Pițurcă s-au înțeles să împartă cheltuielile pentru fiul lor, dar antrenorul nu-și respectă promisiunea. Pact nerespectat!

Deși momentan e liber de contract, Victor Pițurcă rămâne unul dintre cel mai bine plătiți antrenori. Zgârcenia e însă pe măsura averii. Punga lui cu bani nu se deschide prea ușor, nici măcar pentru Edan, băiatul de 9 ani pe care-l are cu Vica Blochina. Victor Pițurcă nu-și respectă pactul făcut cu Vica, fosta lui iubiă, în ceea ce-l privește pe fiul lor.

După ce s-a luptat prin tribunale să micșoreze pensia alimentară stabilită de judecători, Victor Pițurcă părea că a revenit la sentimente mai bune față de fiul său și să se implice mai mult în creșterea și educația lui. Se pare că lucrurile nu sunt tocmai roz, iar cel mic nu este răsfățat prea tare de antrenor. În ciuda faptului că de-a lungul timpului a stârns o adevărată avere, Piți are buzunar la arici atunci când Edan îi cere anumite lucruri legate de sport.

„Lui Edan nu-i place să meargă la shopping, dar găsește pe net câte ceva și îmi spune ce vrea. El nu este încă obsedat de modă, dar probabil peste un an, doi o să-mi dea bătăi de cap”, ne-a povestit Vica Blochina.

Victor Pițurcă nu-și respectă pactul când vine vorba de bani

Vica și Piți au lăsat la o parte orgoliile și au decis să se comporte civilizat de dragul fiului lor. Cei doi au făcut un pact cu privire la necesitățile fiului lor, decizând să-și împartă cheltuielile. Deși antrenorului i-a revenit doar sarcina să se ocupe de echipamentele sportive ale lui Edan, care-i calcă pe urme și face fotbal, Pițurcă nu se obosește să se țină de cuvânt.

„Edan are o pasiune pentru adidașii de fotbal, dar pe ăia îi cere tatălui tot timpul. El având 9 ani, piciorul îi crește și mereu cere. Dar eu i-am zis, tot ce ține de fotbal îi ceri lui tata, în rest îți iau eu tot ce ai nevoie. El cere, dar nu prea primește. Tatălui este mai cumpătat așa, e mai calculat, nu cumpără așa oricând. Nu-l răsfață chiar așa, cum fac eu”, ne-a mai spus resemnată Vica.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.