25/06/2024

Luminița Anghel l-a dat de gol pe soțul ei. „Dacă nu mă cunoștea pe mine se muta în Africa”

Luminița Anghel l-a dat de gol pe soțul ei. Aceasta a afirmat că partenerului ei de viață îi plac mulatrele și probabil s-ar fi căsătorit în Africa, dacă nu se cunoșteau.

În anul 2012, cântăreața Luminița Anghel s-a căsătorit cu Silviu Dumitriade. Cei doi au împreună un băiat, pe nume Filip, care a venit pe lume când artista avea 43 de ani.

Vedeta mai are un copil, David, pe care l-a înfiat împreună cu Marcel Pușcaș, și care i-a creat numeroase probleme și a implicat-o în tot felul de scandaluri.

Mariajul cu Silviu Dumitriade este cel de-al treilea al binecunoscutei artiste. Anterior, ea a mai fost căsătorită cu Marcel Pușcaș și cu Dragoș Anghel.

 

Luminița Anghel l-a dat de gol pe soțul ei. „Eu l-am oprit în România”

Luminița Anghel și soțul ei, Silviu Dumtriade, au fost invitați la emisiunea „2k1”, prezentată de Mirela Boureanu vaida la Antena 1.
în cadrul show-ului, celebra cântăreață a făcut dezvăluiri despre actualul ei partener de viață.

„Povestea lui este foarte clară. Dacă nu mă cunoştea pe mine, se muta în Africa, într-o ambasadă, unde bineînţeles că ar fi nimerit să se şi însoare cu o domnişoară de culoare. Eu l-am oprit în România”, a declarat Luminiţa Anghel.

Post-ul Luminița Anghel l-a dat de gol pe soțul ei. „Dacă nu mă cunoștea pe mine se muta în Africa” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *