15/07/2024

VIDEO/ Bani, faimă, potență demnă de miturile urbane? Ce au văzut la el femeile cărora Cristi Borcea le-a marcat viața

Pe Cristian Borcea psihologii l-au etichetat ca suferind de „sindromul Don Juan”, însă nimeni nu-și explică de ce femeile din viața lui, deloc puține la număr, acceptă să trăiască în haremul său. Nu mai este pentru nimeni un secret că Borcea trece dintr-o relația în alta fără să țină cont că este însurat sau că amanta este însărcinată cu urmașul lui. Totuși, femeile cărora Cristi Borcea le-a marcat viața trăiesc într-o mare armonie una cu cealaltă.

Conform psihologilor, Cristi Borcea are o carență de ordin afectiv-emoțional și mereu trece de la o relație la alta, însă nici un specialist nu poate să explice de ce femeile din viața lui acceptă o relație cu el, în condițiile în care niciuna nu a avut statut de „oficială”.

Cei mai cârcotași au vorbit despre partea financiară, descriindu-l pe omul de afaceri ca fiind extrem de generos cu partenerele lui, însă au exista și voci care au spus că fostul acționar de la Dinamo este un bărbat tandru, care știe cum să se poarte cu femeile din viața lui. Să facem o scurtă recapitulare printre amantele și nevestele lui Borcea, iar la final vă invităm să trageți singuri concluziile.

Prima și cea mai compătimită dintre soțiile lui Cristi Borcea este Mihaela. Chiar dacă i-a fost alături mai bine de 20 de ani și au crescut împreuă trei copii, Mihaela a fost cea mai înșelată parteneră. Se zvonește că cele mai multe amante, printre care și Valentina Pelinel, le-a avut încă din timpul mariajului cu Mihaela. De-a lungul timpul s-a zvonit că prin patul lui Borcea au trecut Roxana Ilie, pe vremea când era un model debutant, Sonia Trifan, Daniela Crudu, dar și alte două manechine la care răvneau și fotbaliștii dinamoviști: Andreea Moroița și Ramona Bujdoiu, urmate de judecătoarea Geanina Terceanu.

Se pare că cele menționate mai sus au fost atrase mai mult de avantajele materiale pe care le oferea Borcea și nu s-au implicat afectiv. Au fost însă și relații extraconjugale care s-au lăsat cu….moștenitori.

Avocata Simona Dana Voiculescu l-a acționat în judecată pentru a-și recunoaște fiica și pentru a-i plăti pensie alimentară. Simona este singura pe care celelalte femei din „harem” o arată cu degetul, fiind judecată că a făcut un copil…nelegitim.

Femeile cărora Cristi Borcea le-a marcat viața se cunosc între ele

Să ne reamintim însă că atât Alina Vidican, cât și Valentina Pelinel, ultimele femei care i-au dăruit copii lui Borcea, și-au început relațiile în calitate de amante, însă au avut norocul ca omul de afaceri să le recunoască imediat copiii. Atunci când la mijloc sunt copii, restul lucrurilor nici nu mai contează. Așa se explică cum Borcea a reușit să le convingă pe Mihaela, Alina și Valentina să lege o prietenie, tocmai ca moștenitorii lui să știe unul de celălalt și să crească împreună ca o mare și fericită familie.

Ciudat este că, deși reținut la penitenciarul Poarta Albă, fostul acționar de la Dinamo, a avut posibilitatea să țină legătura cu cele trei și, ce le-a zis, cum le-a convins, cert este că le-a ținut sub observație și le-a determinat să lege o prietenie între ele. Mai întâi pe Mihaela cu Alina, apoi pe Mihaela cu Valentina. Singura legătură care nu i-a ieșit a fost cea între Alina și Valentina, prima fiind și acum rănită în orgoliul propriu de faptul că a lăsat-o însărcinată pe Pelinel în timpul mariajului cu ea. Chiar dacă a divorțat pentru Valentina și a recunoscut copilul pe care îl are cu ea, până în momentul de față nu a transformat-o din Pelinel în Borcea.

”E și frumos, dă-l dracu‘! E normal să moară femeile după el!”

Iar dacă mulți se grăbesc să-i pună talentul de seducător pe seama banilor sau a potenței demne de un mit urban sau, și mai bine, pe educație, distincție și felul în care știe să curteze o femeie, există și susținători ai calităților sale… fizice.

”E și frumos, dă-l dracu‘! E normal să moară femeile după el!”, a afirmat Mitică Dragomir, recent, după ce l-a văzut pus la patru ace, la una dintre înfățișările la tribunal.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *