03/10/2023

Galeria vedetelor care adoră fițele. Cine cu ce s-a lăudat la petrecerile monstruase de la mare

Fițe, live-uri și mult alcool. Asta și-au dorit și anul acesta vedetele authtone, băieții „de bani gata” și tinerele dornice de afirmare, însă pe lângă aceștia s-au numărat și tineri care s-au distrat în adevăratul sens al cuvântului la petrecerile monstruase de la mare.

Dacă majoritatea declară că merg la mare pentru a se distra la maximum, se pare că de 1 mai, țelul multor petrecăreți este să ajungă în renumitul club de pe litoral, unde să-și facă neapărat o poză, pe care mai apoi să o posteze pe site-urile de socializare. Cu sau fără brățara de acces, vedetele au bifat și anul acesta prezența în clubul cu pricina. Într-o seară de pomină se spune că nu ai timp nici de fotografii, nici pentru postări pentru site-urile de socializare, însă vedetele noastre se pare că înțeleg altfel distracția. Pentru Nicole Cherry, Speak, Dorian Popa, Giulia, Ana Baniciu, Crina Abrudan sau Daniela Crudu, a contat mai mult să arate prietenilor virtuali cum s-au îmbrăcat, în ce loc al clubului au stat sau cu cine au petrecut weeekend-ul, decât să se distreze în adevăratul sens al cuvântului. Trei zile, însă nu doar trei ținute, căci, în weekend-ul prelungit, vedetele au făcut un maraton al petrecerilor, organizatorii punându-le la dispoziție mai multe cluburi și festivaluri de muzică unde să se distreze.

Petrecerile monstruase de la mare au ținut trei zile și trei nopți

Printre aceștia s-au numărat însă și vedete care au profitat la maximum de weekend-ul prelungit. Printre puținii care au făcut live pe Facebook (n.r. ultima fiță în materie de tehnologie este să faci o filmare în direct pe site-urile de socializare, chiar dacă ai sau nu ceva de arătat) doar pentru a-i determina pe cei din jurul lui să intre în atmosferă, avertizându-i că vor vedea toți stând și admirând doar peisajul, a fost Codin Maticiuc, de altfel un client real al cluburilor. Alături de el, îi mai putem aminti și pe Ilie și Brigitte Năstase care, în ciuda certurilor și despărțirilor din ultimele luni, s-au distrat ca niște adolescenți amorezați.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *