15/07/2024

VIDEO EXCLUSIV/ Mihai Chițu s-a împărțit între fiică și actuala iubită. „Păstrez cu fiica mea toate tradițiile”

După ce anul trecut a fost blamat că, de Paște, a plecat la mare cu iubita lui și a lăsat-o pe fiica lui doar în grija mamei, anul acesta, Mihai Chițu s-a împărțit între fiică și actuala iubită. Câștigătorul de la „Vocea României” susține că nu și-a abandonat niciodată fiica, chiar dacă nu mai este în relația cu mama ei.

Mihai Chițu și-a refăcut viața după despărțirea de mama fiicei sale, însă niciodată nu a dat-o la o parte pe micuță. Cântărețul a încercat să nu amestece viața lui amoroasă cu relația pe care o are cu copilul lui, ci a sperat mereu că le va putea face amândorura față cu brio.

„Anul trecut am fost la mare și mi-am permis să dau un interviu și a ieșit o nebunie. Cum am plecat eu și mi-am lăsat copilul într-o baie de sânge. Anul acesta nu se leagă cu 1 mai, deci nu o să mă certe nimeni. O să mă împart: copilul meu și noi (n.r. arătând spre iubita lui), viața noastră. O să ieșim undeva la restaurant”, ne-a declarat Mihai cu puțin timp înainte de Paște.

Mihai Chițu s-a împărțit între fiică și actuala iubită

Pentru că nu și-au făcut planuri să plece pe nicăeri, Mihai a băgat-o pe Andra, iubita lui, direct în bucuătărie, să-i pregătească sarmale. „O să stăm acasă cred. Deja mi-a dat temă ce să-i gătesc. Știu să fac sarmale. Nu le fac cu miel în ton cu Paștele pentru că noi nu mâncăm miel. O să le fac din pui și curcan”, ne-a declarat Andra, iubita cântărețului.

„Da, vreau sarmale. Eu le-aș mânca nu știu și de ziua mea, și în loc de tort, adică nu am nevoie de un motiv”, a spus și Chițu, completând că după masă va ajunge direct la fiica lui. „Păstrez cu fiica mea toate tradițiile: iepurașul, moș Nicolae, Moș Crăciun. Magia sărbătorilor nu trebuie ocolită”, a mai declarat Mihai.

Și Doru Todoruț este un tată responsabil

Deși a divorțat de mama fiicelor sale, Doru Todoruț încearcă să fie cât mai aproape de micuțele sale, tocmai pentru ca acestea să nu simtă ruptura dintre ei. Chiar dacă s-au separat, Doru și fosta lui parteneră nu au pornit un război pentru custodia celor trei fetițe, ci s-au înțeles de fiecare dată asupra timpului de vizită. Dovadă că, de Paște, micuțele au simțit și prezența tatălui.

„Anul acesta de Paște stau în București, cu fetițele și-l așteptăm pe Iepuraș. Când eram mic puneam pe ouă frunze mici de pătrunjel, le puneam într-un ciorap de damă și ieșeau diferite modele. Acum sunt o mie de alte variante, dar era fun totuși. Mă simțeam un mic pictor. Nu am cumpărat un iepuraș pentru că presupune prea multă responsabilitate”, ne-a declarat Doru Todoruț.

 

Post-ul VIDEO EXCLUSIV/ Mihai Chițu s-a împărțit între fiică și actuala iubită. „Păstrez cu fiica mea toate tradițiile” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *