23/05/2024

Emma Bunton: Este posibil ca Spice Girls să se reunească

 

Emma Bunton a declarat într-un interviu că este posibil ca Spice Girls să se reunească, cele cinci membre discutând despre acest lucru destul de des, citează Sky News.

Blonda din Spice Girls a vorbit într-un interviu acordat revistei Fabulouse despre o posibilă reunire a trupei Spice Girls și a spus că este vorba doar de ”găsirea celui mai potrivit moment pentru acest lucru” pentru că fetele își doresc ca acest lucru să fie făcut așa cum trebuie.

Emma Bunton

”Ar fi păcat să nu facem asta. Vorbim mereu despre o reunire. Eu cred că ar fi minunat și Geri este de aceeași părere”, a declarant cântăreața de 41 de ani.

Grupul care a vândut peste 85 de milioane de albume și a fost de nouă piese pe locul întâi în topurile britanice au fost ultima data împreună pe scenă în 2012 la deschiderea Jocurilor Olimpice.

Spice Girls în 2012 la deschiderea Jocurilor Olimpice din Londra

”Ar fi foarte frumos să putem să le arătăm showurile noastre și noii generații. Trebuie însă să ne grăbim pentru că nu întinerim”, a mai spus Bunton.

Anul trecut Emma Bunton împreună cu fostele colege de trupă, Melanie Brown (Mel B) și Geri Horner au înregistrat mai multe piese sub numele de GEM. Melanie Chisolm (Mel C) și Victoria Beckham nu au fost implicate în acest proiect.

 

Post-ul Emma Bunton: Este posibil ca Spice Girls să se reunească apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *