03/10/2023

Anunțul făcut de Marius Manole înainte de semifinala Uite cine dansează! “Lucrurile stau așa…”

Anunțul făcut de Marius Manole înainte de semifinala Uite cine dansează!, a fost postat de aceasta pe contul de socializare. Actorul a ținut să mulțumească tuturor pentru susținere și a mărturisit că nu se aștepta să ajungă atât de departe în concurs.

Anunțul făcut de Marius Manole înainte de marea confruntare. Acesta a postat pe Facebook un mesaj în care și-a rugat fanii să îl voteze în continuare și a recunoscut că este cea mai frumoasă experiență din viața lui.

Anunțul făcut de Marius Manole pentru fanii lui

„Lucrurile stau asa … Azi e semifinala la #uitecinedanseaza… !!! Cine s-ar fi asteptat ca un show de televiziune sa îmi facă o așa mare bucurie.. eu nu ! Foarte multe lucruri am învățat despre mine în aproape 3 luni de munca! Dar cel mai tare mă bucur, că m-am convins încă o data , că lucrurile frumoase se nasc acolo , unde te aștepti mai putin …N-am apunca de 15 ani, de când sunt în București, să mă întâlnesc cu maestrul Gigi Caciuleanu.. Mi-am dorit , nu s-a putut. Și uite cum, intr o emisiune de televiziune, am reusit să ne cunoastem și să lucram putin impreuna.. ce lucru mare! Orice s-ar întâmpla în seara asta , eu am câștigat! Am castigat intalnirea asta , cu omul asta, care te face sa te reindragostesti de tine, în primul rand … pentru asta îi mulțumesc . Orice s-ar intampla in seara asta iti multumesc Nespeac Olesea ca ai fost langa mine cu sufletul și ca ți -ai dorit pentru mine ce-i mai bun .
Orice s-ar intampla multumeeeesc tuturor colegilor, prietenilor, amicilor de pe facebook care ne-au votat.
Multumesc Daria Tuca ( foto) pentru ca ma vezi , asa cum ma vezi ..  Zi bună  Sms la 1200 cu textul Marius asta daca simtiți nevoia să ne votați”, a scris Marius Manole pe Facebook, despre experiența trăită la Uite cine dansează!

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *