03/03/2021
Home / De pe YouTube / Yssa lanseaza single-ul “Ard de dor” insotit de un video, lucrand cu F. Charm si Matteo

Yssa lanseaza single-ul “Ard de dor” insotit de un video, lucrand cu F. Charm si Matteo

Înzestrată cu o voce senzațională și un chip de papușă Yssa, pe numele real Isabela Ilie, a fost remarcată încă de mică pentru potențialul enorm de care dispune și a fost descoperită de Crina Mardare și Mihaela Cernea. „Profa’” de canto Crina este în continuare responsabilă de pregătirea muzicală a tinerei artiste și tot ea i-a dat Yssei porecla „Rihanna de România”.

Yssa nu se află la primul single, artista având în trecut melodii semnate Class Music, dar spune că „Ard de dor” este prima piesă care o definește. „Cred cu tărie în potențialul piesei pentru că simt că mă regăsesc în noul sound abordat. A fost o adevărată plăcere și o experiență extraordinară să lucrez cu F.Charm și întreaga echipă de profesioniști, de la care am avut multe de învățat.”

Yssa abordează și o nouă imagine odată cu schimbarea de stil muzical, un nou look ce se potrivește de minune cu piesa „Ard de dor”. Artista a și realizat un pictorial demn de o divă cu fotograful vedetelor, Gabi Boholt, hairstyling-ul fiind semnat de Mihnea Marinaș, iar makeup-ul de Adina Mihăilescu.

Single-ul „Ard de dor” este însoțit și de un video lyrics realizat tot de echipa Lanoy Production, iar filmarile s-au întins pe 5 ore, timp în care Yssa s-a distrat de minune cu colegii ei.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Noul single lansat de Criss Blaziny, intitulat “Uneori”

Piesa este în colaborare cu Adeline, de asemenea artist Mango Records, şi vine la pachet …

Leave a Reply

Your email address will not be published.