23/09/2021

Anda Adam vorbește despre Bianca Drăgușanu. „Nu am niciun sentiment”

Anda Adam vorbește despre Bianca Drăgușanu. Cântăreața n-a avut încotro și a fost nevoită, la o emisiune TV, să spună ce simte față de fosta sa rivală.

Cântăreața Anda Adam este astăzi o femeie așezată la casa ei, căsătorită și cu un copil. Înainte de a se mărita, însă, ea a avut o relație de lungă durată cu Victor Slav.

După ce s-au despărțit, Victor Slav a început o poveste de dragoste cu Bianca Drăgușanu, cea care i-a dăruit o fetiță în septembrie anul trecut.

despre Anda Adam și Bianca Drăgușanu s-a tot comentat că ar fi rivale.

La o emisiune de televiziune, artista a fost întrebată direct ce simte pentru Bianca Drăgușanu, căreia, la un moment dat, i-a făcut urări.

Anda Adam vorbește despre Bianca Drăgușanu: „De ce să am ceva cu cineva?”

 

„Ce sentimente ai tu, așa, în inima ta, pentru Bianca Drăgușanu?”, a întrebat-o vizionara Carmen Harra pe Anda Adam în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, de la Antena 1.

„Întrebarea asta a fost… pam-pam. Vrei să fiu foarte sinceră? N-am niciun sentiment. În sensul că am atât de multe sentimente pentru oameni care fac parte din viața mea și pe care îi iubesc atât de mult. Și am atâta dragoste de oferit pentru lucrurile care sunt importante în viața mea…

Am fost și la evenimente unde eram împreună și chiar era cu Victor. Și toate televiziunile mă alergau pe hol, disperați că vai e și Bianca și că e și cu Victor. Și Anda a venit singură și să vezi ce nasol o să iasă. Și toată lumea a fost foarte relaxată…

De ce să eman o energie negativă și să am ceva cu cineva când știu că acel lucru, mai devreme sau mai târziu, se va întoarce tot împotriva mea”, a declarat Anda Adam.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.