23/09/2021

VIDEO/ „Talentele” Oanei Zăvoranu au șocat o țară întreagă. Cu mișcările astea vrea Querida să rupă gura târgului

După o pauză destul de lungă, timp în care s-a ținut departe de scandaluri și de apariții media, Oana Zăvoranu își va face apariția la un concurs de dans. Bruneta abia aștepta o astfel de oportunitate, ținând cont că are dansul în sânge. Dacă ne aducem aminte, în trecut, Zăvo obișnuia să se filmeze singură în timp ce imita coregrafiile din videclipurile celebrului Michael Jackson.

Oana Zăvoranu se numără printre vedetele care nu țin cont de părerile celor din jur atunci când vine vorba de propria persoană. Drept dovadă, în momentul în care a decis să se filmeze cu o cameră web în propria casă în timp ce dansa aproape goală, nu a avut nici cea mai mică problemă să împartă filmulețele cu prietenii ei virtuali. Deși majoritatea privitorilor aveau ațintiți ochii la formele brunetei, trebuie totuși să recunoaște că Oana nu este deloc un antitalent la dans.

„Showbizul este a doua mea natură, îmi place să fiu admirată și privită atfel decât toată lumea. Am făcut o pauză, dar asta nu a făcut decât să fiu așteptată, să le fie oamenilor dor de mine”, a spus Oana.

Oana Zăvoranu dansează pe micul ecran

După ce și-a făcut debutul în mediul online cu mișcările ei lascive, Oana se pregătește să danseze și pe alte ritmuri decât cele promovate asiduu pe rețelele de socializare. Astfel, în curând, bruneta artistă va încânta și telespectatorii emisiunii „Uite cine dansează”, ce va fi difiuzată la Pro Tv.

„Revenirea în televiziune este o oportunitate de a demonstra că pot lua dansul în serios, nu numai la nivel de hobby. O să câștig sigur! Nu merg niciodată la un concurs sau la o luotă doar pentru a fi prezentă, ci doar pentru a câștiga, pentru că asta este mentalitatea unui învingător”, a mai spus Oana Zăvoranu.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.