29/05/2024

Andreea Marin la ”Uite cine dansează”: ”M-ați văzut moldoveancă”

Ediția de Paște a emisiunii ”Uite cine dansează” a pus accentul pe tradițiile românești și, așa cum era normal pe dansul și muzica populare românești. Prima parte a show-ului a fost dedicată folclorului din zona Moldovei, iar acest lucru i-a mers la suflet Andreei Marin care nu a ezitat să vorbească în graiul și cu accentul specific moldovenești pe care le iubește foarte mult.

Andreea Marin a început seara vorbind moldovenește, fiind extrem de încântată de faptul că poate face acest lucru în direct la o emisiune de mare audiență.

”M-ați văzut moldoveancă și ați crezut că acum o să critic, așa-i? Ei bine, nu, v-ați descurcat foarte bine”, a declarat Andreea Marin cu accent moldovenesc adresându-se concurenților care au dansat muzică populară moldovenească.

Și pentru că graiul moldovenesc i-a venit mănușă Andreei Marin, Mihai Petre nu s-a putut abține să nu remarce acest lucru cu voce tare: O văd pe Andreea mai naturală ca niciodată”.

Pentru prima probă  de la Uite cine dansează, toți vor dansa folclor românesc, în timp ce pentru cea de-a două probă vor pregăti stiluri de dans sportiv pe melodii românești consacrate.

Citește și: Andreea Marin, într-o rochie delicată la ”Uite cine dansează!”

Post-ul Andreea Marin la ”Uite cine dansează”: ”M-ați văzut moldoveancă” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *