06/03/2021
Home / Stiri / Flashmob în centrul Bucureștiului pentru iubitorii Eurovision. Luminița Anghel și Adrian Enache au făcut spectacol

Flashmob în centrul Bucureștiului pentru iubitorii Eurovision. Luminița Anghel și Adrian Enache au făcut spectacol

Flashmob în centrul Bucureștiului pentru iubitorii Eurovision. Evenimentul a avut loc duminică, 5 martie, la Universitate, iar Luminița Anghel și Adrian Enache s-au numărat printre artiștii care au făcut spectacol, alături de cei 10 finaliști.

Flashmob în centrul Bucureștiului pentru iubitorii Eurovision, înainte de finala din 5 martie. Duminică seară, de la 20.30, la TVR 1 se va difuza finala Eurovision, când vom afla care dintre cei zece participanți vor merge la Kiev cas să reprezinte România. Momentul  a fost sărbătorit  dumnică, de la 12.30,  de o mulţime de oameni prezenți la flashmob.

Flashmob în centrul Bucureștiului pentru iubitorii Eurovision. Adrian Enache a cântat în mașina de pompieri

Flashmob în centrul Bucureștiului pentru iubitorii Eurovision, înainte de marea finală

Luminiţa Anghel, artistul ce a adus României, alături de Sistem, cea de-a treia poziţie în competiţia internaţională, dar şi Marcel Pavel, Monica Anghel, Adrian Enache sau Oana Velea, au fost prezenți.

Duminică, 5 martie, în direct la TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional, TVR Moldova şi online, pe TVR+, melodiile şi show-urile celor zece finalişti ai Selecţiei Naţionale se vor succeda în următoarea ordine:

1. Ana Maria Mirică
2. Ilinca feat. Alex Florea
3. Eduard Santha
4. Xandra
5. MIHAI
6. Maxim
7. Tavi Colen & Emma
8. Instinct
9. Ramona Nerra
10. Cristina Vasiu

 

 

 

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.