29/05/2024

Descoperă lumea vibrantă a Tatuajelor la Hashtag INK, cu Andreea Păduraru, artista care redefineste aspectul fizic prin tatuaje remarcabile.

Situat într-un spațiu plin de culoare și creativitate, Hashtag INK este studioul de tatuaje fondat și condus de remarcabila artistă Andreea Păduraru. Cu un parcurs impresionant de 11 ani în domeniu, Andreea a evoluat într-o adevărată maestră a tatuajelor, având o afinitate deosebită pentru color realism, stil în care excellează prin detalii fine și expresivitate vibrantă.

Drumul spre Maestrie: Povestea unei Artiste Autodidacte

Andreea Păduraru nu este doar o tatuatoare, ci o adevărată artistă. Educația sa formală la Universitatea de Artă George Enescu din Iași a pus bazele teoretice ale sensibilității sale artistice, dar drumul în lumea tatuajelor a fost unul autodidact. A învățat prin propria experiență, prin studiul cărților și vizionarea tutorialelor pe YouTube, construindu-și abilitățile și stilul unic. În 2022, întâlnirea cu Ivan Panayatov, un nume de rezonanță în Europa în domeniul tatuajelor, a marcat un nou capitol în cariera sa, devenindu-i mentor și influențându-i profund abordarea artistică.

Hashtag INK: Mai Mult Decât un Studio de Tatuaje

Inaugurat în 2017, Hashtag INK nu este doar un studio de tatuaje, ci un adevărat sanctuar artistic unde fiecare client este tratat cu o atenție personalizată. Andreea înțelege că tatuajul este o formă profundă de exprimare personală și empatizează intens cu fiecare client, transformând fiecare ședință într-o experiență unică și personală. Studio-ul este conceput să ofere o atmosferă relaxantă și inspirațională, unde clienții se pot simți confortabil să își exprime ideile și emoțiile. www.hashtagink.ro

Un Portofoliu Divers și Internațional

Experiența internațională a Andreei în Anglia și Spania a adăugat o perspectivă globală lucrărilor sale, întâlnind și lucrând cu clienți din diverse culturi și background-uri. Acest lucru i-a permis să exploreze și să se adapteze la o gamă largă de stiluri, deși pasiunea ei pentru color realism rămâne predominantă. Fiecare lucrare reflectă nu doar dorințele clientului, ci și viziunea artistică personală a Andreei, fiecare tatuaj fiind o operă de artă unică și personalizată.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Vinovații de la revolutia din 89′

Vinovații de la revolutia din 89’… Pana si noi stim care sunt vinovații, insa dc. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *