18/04/2024

Aida Parascan, câștigătoare la MasterChef, a trecut prin momente de coșmar. „Începusem să vărs sânge”

Aida Parascan a trăit clipe de coșmar din cauza problemelor de sănătate pe care le-a avut.

Aida Parascan este cunoscută publicului telespectator din țara noastră de la un show culinar. În anul 2013, Aida Parascan a fost desemnată cea de-a doua căștigătaore a concursului MasterChef, de la Pro Tv.

Anul trecut, în 2016, ea a trăit o dramă, după ce i-a luat foc casa.

Aflată în platoul unei emisiuni de la Antena Stars, Aida Parascan a mărturisit că și-a văzut moartea cu ochii din cauza unor probleme de sănătate. A fost operată de apendicită și medicii au descoperit că are ulvcer după ce a început să verse sânge.

„Medicii m-au operat de apendicită fără ca eu să am probleme. Fiind noapte, a chemat medicul de gardă ca să mă opereze. Noroc că aveam asistenta lângă mine. Nu știam dacă aveam intestinele pe afară. Trecuse anestezia.

Mi s-a spus că am un metabolism foarte rapid. Începusem să vărs sânge și și-au dat seama că am un ulcer”, a povestit Aida Parascan în emisiunea „Agenția VIP”.


Citește și: REPORTAJ: Doi frați basarabeni, unul jurist și altul programator, au renunțat la meserii și s-au făcut clovni.”Ne place să vedem oameni veseli!”


 

Post-ul Aida Parascan, câștigătoare la MasterChef, a trecut prin momente de coșmar. „Începusem să vărs sânge” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Vinovații de la revolutia din 89′

Vinovații de la revolutia din 89’… Pana si noi stim care sunt vinovații, insa dc. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *