15/07/2024

Celia și soțul ei au împlinit 4 ani de căsătorie. Artista a postat un mesaj pe contul de socializare și le-a spus tuturor decizia ei

Celia și soțul ei au împlinit 4 ani de căsătorie. Artista a postat pe contul de socializare, un mesaj emoționant. Cântăreața și Ardeli s-au casatorit civil pe 7 mai in Australia, iar nunta religioasa a avut loc in Romania, pe 24 august, la biserica din Ghelari, unde mireasa și-a facut apariția într-o mașina de epoca decapotabilă. 

„Sunt fericită, e cea mai fericită zi din viața mea! Ne-am dorit mult aceasta casatorie!”, declara Celia în ziua nuntii.Acum, la 4 ani de la cununia civila, frumoasa artista a scris un mesaj emotionant pe Facebook, insotit de o poza de album cu cei doi de la nunta. Celia i-a marturisit sotului ca il iubeste, amintind de anii incredibili petrecuti împreuna

Celia și soțul ei au împlinit 4 ani de căsătorie și a făcut un anunț important

„7 Mai. Cu exact 5 ani în urma am decis să pornim o minunata poveste de dragoste, cu exact 4 ani in urma spuneam „Da!” da, vreau sa fiu a ta și numai a ta pentru tot restul vieții mele. O viață e prea putin pentru iubirea noastra! Te iubesc cu aceeași putere, soțul meu iubit! La multi ani, noua si iubirii noastre!”, a scris artista pe rețeaua de socializare unde fanii i-au lasat multe mesaje cu urări de bine.

Celia si-a adus aminte si de primul lor sarut. „Acum 5 ani am început relatia, iar la un an dupa ne-am casatorit civil. Acum 5 ani, pe 7 mai, la ora 7, a fost primul nostru sărut. Eu sunt de moda veche, Hahaha:)) daca ajungeam să mă sărut cu un baiat, mă consideram deja într-o relatie! Nu-mi furau băietii ușor nici macar un sarut, caci pentru a face acel pas îl analizam cât pentru o potentiala viitoare relatie sau nu, asa că, testul era destul de greu”, ne-a dezvaluit îndragita artistă.

.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *