22/01/2022

Mădălin Ionescu s-a prăbușit în platoul emisiunii pe care o prezintă. Motivul pentru care a ajuns în situația asta

Mădălin Ionescu s-a prăbușit în platoul emisiunii pe care o prezintă, după ce a dansat prea mult pe melodia interpretei de muzică populară Niculina Stoican. Din fericire, prezentatorul tv a făcut o glumă, însă cei din platou s-au amuzat copios.

Mădălin Ionescu s-a prăbușit în platoul emisiunii.  Prezentatorul TV a dansat pe muzica Niculinei Stoican,  cu atâta pasiune,  încât la finalul melodiei a căzut pe jos.

Mădălin Ionescu s-a prăbușit în platoul emisiunii de față cu toată lumea

„Am obosit”, a spus acesta prefăcându-se că leșină. Prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu se pregătește să devină tătic pentru a treia oară. Actuala sa soție, Cristina Șișcanu, este însărcinată cu primul ei copil. Cristina Șișcanu mai are foarte puțin și va naște. Vedeta și partenerul ei de viață vor avea o fetiță, pentru care au ales numele Petra. Însă nu li s-a părut suficient și au decis să-i mai pună unul.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.