27/10/2021

Anca Serea a spus totul despre Uite cine dansează! „Am plâns și…”

Anca Serea a spus totul despre Uite cine dansează!, după seara în care concurenții s-au duelat pentru prima dată în cadrul show-ului.

Anca Serea a spus totul despre Uite cine dansează!, pe contul de socializare. Deși a fost accidentată grav la picior și a dansat cu greu în emisiune, vedeta a făcut senzație în cadrul galei live de luni seara, 3 aprilie. Soția lui Adi Sînă a ținut să le mulțumească tuturor celor care au fost alături de ea și partenerul său.

Anca Serea a spus totul despre Uite cine dansează! "Am plâns și..."

 

Anca Serea a spus totul despre Uite cine dansează!, pe contul de socializare

“Aseară la #uitecinedanseaza ne-am duelat în dans! A fost o zi plină de emoții după o săptămână în care am muncit, am plâns și am râs și am repetat de sute de ori…Acest proiect este special pentru mine și vreau să vă mulțumesc pentru cuvintele și gândurile voastre frumoase! Vă îmbrățișez și vă pup tare, tare!”, a scris Anca Sere ape Facebook.

Aseară, Anca Serea a dansat din nou după ce, lunea trecută, și cea mai simplă coregrafie părea ceva inuman de greu. Toată săptămâna ce a urmat, bruneta a făcut analize, recuperare și nu a reușit să se antreneze decât jumătate din timpul alocat în mod normal pregătirii. În urma accidentării s-a ales cu două diagnostice.

Post-ul Anca Serea a spus totul despre Uite cine dansează! „Am plâns și…” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.