25/10/2021

Despre chilotii barbatilor si ce spun acestia despre barbati…

bxbcb4_alb-bleu11. Boxeri cu elastec lat

Un individ care preferă boxerii e mai nepăsător în ceea ce priveşte modul în care se simte partenera lui în pat. Vrea ca totul să se deruleze repede. Două minute de preludiu, apoi trece direct la acţiune şi… termină totul repede, fără să se gândească dacă iubita lui simte vreo plăcere sau nu.
Dacă porţi boxeri faci parte din una dintre următoarele categorii de oameni:
1) Nu ai ieşit din cămin fără o şapcă sau căciulă. Ai purtat mereu chiloţii tăi largi sub blugii tăi strâmţi de la Gap (sau Old Navy dacă erai de bani gata)
şi acum ei zac sub pantalonii costumului ieftin pe care îl porţi la slujba ta din domeniul financiar, imobiliar, legal sau orice legat de bani sau IT;
2) Mănânci des KFC si te uiti la reviste cu femei goale;
3) Trăieşti în mediul urban, porţi pantaloni absurd de strâmţi şi ai cureaua trasă pe la jumătatea coapsei ca să le arăţi tuturor ce zace dedesubt.
Te mândreşti cu chiloţii pe care îi porţi şi te bucuri de faptul că nu vrea nimeni să stea lângă tine în metrou. Ai şi rucsac…

Dacă nu te încadrezi la niciuna dintre tipologiile astea eşti taică-miu.

 

n225mm.alb2. Chiloţii clasici cu elastec lat

Bărbaţii care poartă chiloţi clasici sunt amanţi romantici, atenţi cu partenera şi care se pierd în tot preludii lungi şi jucăuşe. Au uneori un comportament adolescentin şi le place uneori să facă pe inocenţii… până mai spre mijlocul acţiunii când se dezlănţuie.
Starea chilotilor tăi spune la fel de multe despre tine ca însuşi faptul că-i porţi.
Dacă sunt noi, curaţi, nepătaţi şi negăuriţi, atunci eşti genul de tip care are grijă cum arată. Chiar are prea multă grijă cum arată.
Nu eşti gay, dar homosexualii sunt nebuni după tine. Asta se aplică mai ales la chilotii coloraţi, care au şi model.
Cu cât sunt mai stridenţi chiloţii, cu atât mergi mai des la sală.
Dacă chiloţii tăi sunt albi, simpli şi nu sunt cumpăraţi din hipermarket îţi pasă prea mult de cum arăţi. Bravo ţie!
N82MM.NEGRU

 

3.Tanga cu elastec lat

E bărbatul-păpuşă. Miroase a parfumuri dulci, se dă cu loţiuni pe corp, se epilează şi se crede foarte macho. În pat se aşteaptă ca partenera lui să-i împlinească cele mai ciudate fantezii.
Dacă nu eşti sportiv şi porţi chestia asta eşti fetiţa din relaţie.
Dar nu eşti genul ăla de travestit care umblă în chiloţei largi şi balerini. Nup, tu eşti genul care umblă prin baruri de motociclişti, pe la petreceri de fisting şi alături de bărboşi imenşi.  Le spui altora că eşti versatil, dar de fapt îţi dai drumul doar cu ceva în fund.
Oricum ai un aparat electric de aranjat barba, ai petrecut un weekend în Thailanda, ai un fel de tatuaj tribal pe corp, îţi place ca oamenii să te creadă atlet şi ştii toate versurile de la „Everything’s Coming Up Roses.”
E bine că eşti pasiv, pentru că fundul tău arată fenomenal.

 

4.Fara chiloti

E greu de spus dacă eşti nebun sau doar un deviant sexual, dar tu clar ai nişte probleme cu graniţele. Eşti genul de tip care ar face sex cu femeia pe care încerca s-o agaţe prietenul tău cel mai bun şi n-ai vedea nicio problemă în asta. Nu ai loc de muncă, eşti tinerel şi nu crezi că gravitaţia te poate afecta (de fapt îţi pică testiculele). Ai un skateboard, iei porno de pe torrente zilnic şi apreciezi mult ieşirile în natură. Ai urcat pe munte şi chiar ţi-a plăcut. La un moment dat viaţa te va obliga să porţi chiloti.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

De ce poarta vedetele pantofi cu un numar sau doua mai mari?

Nu o dată vedetele au fost surprinse de paparazzii purtând pantofi cu unul-două numere mai …

Leave a Reply

Your email address will not be published.