12/08/2022

Scandal din cauza ouălor de Paște în Anglia. Theresa May: E complet ridicol

În Marea Britanie a izbucnit un scandal din cauza ouălor de Paște. Biserica anglicană a reacționat negativ după ce organizația caritabilă National Trust a decis să scoată cuvântul ”Paște” din numele celui mai mare eveniment pascal, ”Vânătoarea de ouă”, scrie The Telegraph.

Evenimentul anual organizat de National trust, în cadrul căruia mii de copii caută ouă de ciocolată pe proprietățile fundației a fost rebranduit anul acesta iar cuvântul ”Paște” a fost scos din nume. În ultimii 10 ani, evenimentul a fost numit ”Trialul ouălor de Paște”, dar anul acesta s-a luat hotărârea ca numele să fie „Marea vânătoare de ouă britanice”.

Producătorul de ciocolată Cadbury, partenerul National Trust în cadrul acestui eveniment, susține că a luat această decizie pentru a arăta că vânătoarea de ouă este destinată tuturor copiilor nu doar celor creștini. ”Invităm persoanele de toate religiile să se bucure de bunătățile noastre de sezon”.

Oua de ciocolata Cadbury

Biserica a luat poziție spunând că această campanie de marketing șterge spiritul Paștelui, iar ahiepiscopul de York a spus chiar că John Cadbury, fondatorul fabricii de ciocolată, ”se răsucește în mormânt din cauza acestei decizii”.

Și premierul Theresa May a avut ceva de spus în legătură cu această campanie. Reamintind telespectatorilor că este fiică de preot, Theresa May a spus: ”Paştele este foarte important pentru mine, este o sărbătoare foarte importantă pentru credinţa creştină, pentru milioane de persoane în lume. Ceea ce face National Trust este complet ridicol”.

 

Post-ul Scandal din cauza ouălor de Paște în Anglia. Theresa May: E complet ridicol apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Unde s-a sărutat prima oară Giulia Anghelescu cu Vlad Huidu. “Sunt multe lucruri care îmi dau fiori”

Cântăreața Giulia Anghelescu a dezvăluit unde s-a sărutat prima oară cu partenerul ei de viață, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.