02/07/2022

Andreea Balan a lansat cel mai nou single al sau “Mi-am dorit foarte mult sa lansez o balada fumoasa care sa ma reprezinte intru totul, in care ne regasim cu totii – atat eu insami cat si toti aceia care au iubit si au suferit din dragoste.”

Andreea lasa la o parte stralucirea ce o inconjoara de obicei si imaginea spectaculoasa pe care o prezinta in show-uri si ne poarta intr-o calatorie unde sentimentele sunt prezentate neretusate, naturale.

Cu ocazia aceste lansari, Andreea surprinde si prin colaborarea inedita cu un artist din zona undergorund – Chriss Blaziny.

Videclipul melodiei ‘Decor’ a fost filmat in Constanta, in regia lui Ciprian Strugariu si ne-o prezinta pe Andreea vulnerabila, sensibila si naturala, imagine in care rareori a fost vazuta .

“Mi-am dorit foarte mult sa lansez o balada fumoasa care sa ma reprezinte intru totul, in care ne regasim cu totii – atat eu insami cat si toti aceia care au iubit si au suferit din dragoste.

Colaborarea cu un artist din underground a fost o alta dorinta de-a mea, iar Criss Blaziny ma completeaza perfect in a transmite mesajul melodiei. Conceptul piesei DECOR este diferit fata de single-urile mele anterioare, pentru ca mi-am dorit sa surprind prin intermediul ei sensibilitatea si in acelasi timp simplitatea trairilor’.

Andreea Balan este una dintre cele mai iubite artiste din Romania si este recunoscuta ca avand cel mai complex si spectaculos show, in care imbina cu succes muzica si dansul, prezentand publicului adevarate spectacole de revista cu peste 10 schimbari de costume. In acest an, Andreea a implinit 20 de ani de cariera si ne-a demonstrat ca este cu adevarat un artist unic in Romania, prin spectacolele senzationale, single-urile de succes si prezenta scenica de exceptie.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Noul single lansat de Criss Blaziny, intitulat “Uneori”

Piesa este în colaborare cu Adeline, de asemenea artist Mango Records, şi vine la pachet …

Leave a Reply

Your email address will not be published.