23/05/2024

Tily Niculae a împlinit 7 ani de căsnicie. Cele mai frumoase fotografii de la nunta actriței | FOTO

Tily Niculae a împlinit 7 ani de căsnicie. Actrița este măritată cu Dragoș Popescu.

Tily Niculae este o cunoscută actriță de sitcom-uri din România. Vedeta, care suferă de psoriazis, formează o familie cu Dragoș Popescu, împreună cu care are o fetiță. Artista a dezvăluit, la un moment dat, că a pierdut o sarcină.

Pe 17 aprilie, Tily Niculae a aniversat șapte ani de căsnicie. Vedeta a marcat momentul special din viața ei printr-o postare pe blogul său, acolo unde a publicat și câteva imagini de la ceremonie.

„Ehe, ce trece timpul! Parcă ieri eram în fața blocului. Mulți prieteni, rude, vecini care mă înconjurau fiindcă mă măritam!

Pfoai, aș mai face asta de o mie de ori! Nu știu dacă tot cu Popescu:), dar mie mi-a plăcut să fiu mireasă. M-am distrat maxim, m-am bucurat din plin de fiecare moment. Chiar dacă emoțiile erau cât casa și la mine și la soțul din dotare.

Însă tata, era terminat!

Pe 16 aprilie este ziua lui de naștere. Am ales să mă căsătoresc în jurul acestei zile! Nu mă întreba de ce! În 2009, ziua lui pica vineri, ca atare am fost nevoită să aleg ziua de 17 aprilie”, a dezvăluit actrița.

Tily Niculae a împlinit 7 ani de căsnicie. „Nu-i simt!”

„Au trecut 7 ani de când m-am căsătorit! Nu-i simt! Însă,în fiecare zi, simt că tot fata lui tata sunt!

La mulți ani, tata! Te iubesc și îți mulțumesc pentru toate amintirile, pentru toate încurajările, certurile, discuțiile, grija și atenția pe care mi-ai dat-o!

11 ani de când stăm sub același acoperiș:)) La mulți ani, Popescule!”, a povestit Tily Niculae pe blogul său.

Post-ul Tily Niculae a împlinit 7 ani de căsnicie. Cele mai frumoase fotografii de la nunta actriței | FOTO apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *