23/02/2024

Andreea Bălan, pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru botez. Cum arată trusoul fetiței ei

Andreea Bălan, pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru botez. Artista le-a arătata tutror ce trusou va avea micuța ei la eveniment.

Cântăreața Andreea Bălan formează un cuplu cu actorul George Burcea, cel cu care s-a căsătorit la sfârșitul lunii martie, în America. Cei doi au împreună o fetiță, Ella, care în urmă cu câteva zile a împlinit 6 luni.

Acum, artista se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru botez. Își va creștina fiica peste puțin timp, mai exact în prima sâmbătă după Paște, adică la sfârșitul acestei săptămâni.

 

Andreea Bălan, pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru botez. Totul e alb

Cântăreața le-a arătat tuturor prietenilor ei virtuali ce trusou va avea Ella la botez. De la rochiță la accesorii, totul este de culoare albă și personalizat cu numele fetiței ei.

„Ne pregătim pentru botez ? Abia așteptăm!
Mulțumim pentru trusoul minunat personalizat și pentru rochițele de vară superbe ?”, a spus, încăntată, Andreea Bălan.

Post-ul Andreea Bălan, pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru botez. Cum arată trusoul fetiței ei apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Vinovații de la revolutia din 89′

Vinovații de la revolutia din 89’… Pana si noi stim care sunt vinovații, insa dc. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *