23/05/2024

Adriana Bahmuțeanu, șocată de reacția fiului ei la stomatolog. „Altul ne arăta ușa de la intrare”

Adriana Bahmuțeanu, șocată de reacția fiului ei la stomatolog. Vedeta de televiziune le-a împărtășit fanilor ei ce s-a întâmplat cu unul dintre băieții ei atunci când l-a dus la dentist.

Adriana Bahmuțeanu, care a slăbit spectaculos în ultima perioadă de timp, a avut parte de o experiență care a uluit-o, cu unul dintre cei doi băieți ai ei, pe care îi are din mariajul cu omul de afaceri Silviu Prigoană.

Prezentatoarea de televiziune, care are numeroase operați estetice, a fost extrem de uimită de reacția fiului său în momentul în care acesta a ajuns la cabinetul medicului stomatolog.

Adriana Bahmuțeanu, șocată de reacția fiului ei la stomatolog. „Dacă mă doare ceva, te dau în judecată”

Fiul Adrianei Bahmuțeanu i-a dat o replică cu totul neașteptată medicului stomatolog care s-a ocupat de dantura sa. Reacția băiatului a pus-o pe gânduri pe prezentatoarea de televiziune, după cum le-a mărturisit aceasta prietenilor ei de pe internet.

„Doctore, ai grijă cum umbli la dinții mei, că dacă mă doare ceva te dau în judecată!!!! Când un copil de numai șase ani spune asta, te pune pe gânduri….Îi mulțumesc domnului doctor pentru răbdare și înțelegere, că altul în locul lui… ne arăta ușa de la intrare!!!”, a povestit Adriana Bahmuțeanu.

Post-ul Adriana Bahmuțeanu, șocată de reacția fiului ei la stomatolog. „Altul ne arăta ușa de la intrare” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *