18/04/2024

Sosia Andrei a început să plângă. Ce i-a spus artista când a văzut-o. “Mi s-a părut o fată foarte…”

Sosia Andrei a început să plângă de emoții atunci când a văzut-o pe interpretă. Ana nu și-a putut stăpâni lacrimile, mai ales că își dorea foarte mult să o întâlnească pe soția lui Cătălin Măruță.

Sosia Andrei a început să plângă , înainte de a se întâlni pentru prima oară cu jurata de la Românii au talent. „Da, am emoţii. Este o celebritate pe care lumea o vedea doar la televizor. Normal că am emoţii. Când vreau să îmi schimb coafura mă uit la imaginile cu tine şi văd dacă mi-ar sta bine. Mulţi oameni mi-au spus că semăn cu Andra şi nu mă gândeam că o să vină momentul când o să ne întâlnim. Eu credeam că este mai înaltă. Sunt privilegiată că am ajuns aici”, a spus Ana.

Sosia Andrei a început să plângă. Ce i-a spus artista când a văzut-o. “Mi s-a părut o fată foarte…”

 Sosia Andrei a început să plângă la tv

Andra  a spus care sunt asemănările şi deosebirile dintre ele. „La nas nu semănăm. La obraji eşti ascuţită ca mine. Sunt puţin mai înaltă decât tine. Oricum, se poartă minionele. Eu port 36-37 la picior, ea poartă 38. Când sunt gravidă port 37. (…) Mi s-a părut o fată foarte bună. Semănăm. Avem trăsături comune. Mi s-a părut că şi zâmbetul îl încearcă aşa ca mine”, a declarat Andra la Pro tv.

 

Post-ul Sosia Andrei a început să plângă. Ce i-a spus artista când a văzut-o. “Mi s-a părut o fată foarte…” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Vinovații de la revolutia din 89′

Vinovații de la revolutia din 89’… Pana si noi stim care sunt vinovații, insa dc. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *