24/03/2023

Andreea Bălan se pregătește de botezul fetiței. Își creștinează fiica în prima sâmbătă după Paște

Andreea Bălan se pregătește de botezul fetiței. Artista se află pe ultima sută de metri cu aranjamentele pentru eveniment.

Cântăreața Andreea Bălan formează un cuplu cu actorul George Burcea, cel cu care s-a căsătorit la sfârșitul lunii martie, în America.

Cei doi au împreună o fetiță, Ella, care în urmă cu câteva zile a împlinit 6 luni. Acum, artista se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru botez. Își va creștina fiica peste puțin timp, mai exact în prima sâmbătă după Paște.

 

Andreea Bălan se pregătește de botezul fetiței. 80 de invitați

Potrivit Kanal D, evenimentul se anunță a fi unul sofisticat, într-un decor de poveste. se pare că la botezul micuței Ella sunt invitate aproximativ 80 de persoane.

Invitațiile pe care Andreea Bălan și George Burcea le-au trimis apropiaților sunt speciale. Fiecare este legată cu fundiță roz și însoțită de un ursuleț din pluș, de culoare albă.

Decorațiunile florare pentru botez vor fi în nuanțe de alb și roz. Micuța Ella va purta o creație a unui designer din străinătate.

Post-ul Andreea Bălan se pregătește de botezul fetiței. Își creștinează fiica în prima sâmbătă după Paște apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Unde s-a sărutat prima oară Giulia Anghelescu cu Vlad Huidu. “Sunt multe lucruri care îmi dau fiori”

Cântăreața Giulia Anghelescu a dezvăluit unde s-a sărutat prima oară cu partenerul ei de viață, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *