03/12/2023

Silvana Rîciu, în lacrimi la TV. A făcut-o și pe Teo Trandafir să plângă

Silvana Rîciu, în lacrimi la TV. Cântăreața a izbucnit în plâns în momentul în care a vorbit despre tatăl ei și greutățile prin care a trecut.

Interpreta de muzică populară Silvana Râciu a trecut prin momente dureroase la începutul lunii aprilie a acestui an. Tatăl ei a încetat din viață. Ea și-a înmormântat părintele la Mănăstirea Dervent.

Invitată în platoul emisiunii pe care Teo Trandafir o prezintă la Kanal D, Silvana Rîciu a vorbit despre tatăl său, dar și despre relația rece pe care a avut-o cu acesta.

 

Silvana Rîciu, în lacrimi la TV.  „Povestea vieții mele e atât de încâlcită”

”Trebuie să ne respectăm părinţii. Şi indiferent de cum s-a purtat cu mine, a trebuit să mă comport ca un copil cuminte…

E adevărat că, după moartea mamei, el a stat în ţară vreo 3 ani… Fratele meu avea 9 ani, era micuţ. A avut grijă de el puţin, o perioadă, după care a plecat…

El a vândut casa şi a trebuit ca eu să am grijă de fratele meu… Povestea vieţii mele e atât de încâlcită”, a povestit Silvana Rîciu cu lacrimi în ochi.

Dezvăluirile interpretei de muzică populară au impresionat-o și pe prezentatoarea de televiziune Teo Trandafir, care a lăcrimat și ea.

Post-ul Silvana Rîciu, în lacrimi la TV. A făcut-o și pe Teo Trandafir să plângă apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Răzvan Simion și-a terminat casa. Diana Simion are o bijuterie de vilă | FOTO

Fosta soție a prezentatorului de televiziune Răzvan Simion, Diana, este în culmea fericrii. Aceasta a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.