18/07/2024

Ce spune Teo cu privire la arestarea “greilor din fotbal”

Teo Trandafir a scris pe blogul personal câteva cuvinte cu privire la evenimentele care au pus pe jar România în ultimele 24 de ore.

Ea a făcut referire atât la arestarea «greilor» din fotbal cât şi la situaţia politică tensionată din ţata noastră.

«Poarta Alba

Ce zi infioratoare, agitata si nebuna, ce zi in care am tot incecat sa fac si altceva in afara de uitatul la televizor sau facutul de televizor… Ce sa zic? Greu! Politic e o nebunie, iar “incarcerat” e un fel de adjectiv substantivizat prin deasa intrebuintare. Seara, lesinuri, la propriu, nu ale mele, prin cluburi. Vei fi aflat pana acum, nu ma indoiesc. O zi complexa, pentru ca s-a adresat amatorilor de drame din aproape toate domeniile. Milionari sau politicieni inabordabili au devenit, ca printr-o miscare pusa in scena de astrele dezechilibrate, oameni obisnuiti, Tangibili. Pedepsibili. Oricum ai lua-o, a fost o zi ingrozitoare, din unghiul multora. Memorabila. Istorica. Isterica.

In mijlocul tuturor lucrurilor astora, am inteles un lucru. Nu ma pot bucura de raul altuia, chiar daca unii ar spune ca si-a meritat-o sau cautat-o. Nu pot. Ma bucur cand se face dreptate, dar ma tem de privare de libertate, chiar si a unora pe care nu-i cunosc personal. Evident ca stiti la ce ma gandesc, nu la asasini sau violatori; azi a fost ziua anuntarii verdictului pentru oameni pe care pana acum i-am considerat de pe alta planeta. Nu erau.

Tensiuni imense par a impovara viata noastra, in perioada asta. Toti prietenii mei sunt pusi sa treaca prin tot felul de incercari. Nici eu nu sunt scutita, dar inteleg ca asta e ideea astrelor sau a vremurilor. Nu intru in panica, ci incerc sa invat ceva din asta.

Azi am invatat sa nu ma bucur vreodata de raul altuia. Nu cand raul e chiar rau, daca intelegeti ce vreau sa spun. In vremurile pe care le traversam, in configuratiile politice, sportive si de divertisment, eu zic sa ne concentram fiecare pe noi insine, pe binele si frumosul din noi. Poate o sa ne fie putin mai usor, asa», a scris ea pe blog.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *