29/05/2024

Cristina Țopescu, primul interviu cu tatăl său, Cristian Țopescu. „M-ai iertat?”

Cristina Țopescu, primul interviu cu tatăl său, Cristian Țopescu. Prezentatoarea de televiziune l-a avut invitat, în premieră, pe tatăl său, la o discuție la TV.

Premieră absolută pentru Cristina Țopescu și Cristian Țopescu. Tatăl și fiica au fost pentru prima dată față în față la un interviu realizat de Cristina Țopescu.

Este pentru prima oară când prezentatoarea de televiziune, care a avut o relație cu Ștefan Bănică Junior, îi ia un interviu celebrului ei tată, cel mai tittrat comentator sportiv din țara noastră, Cristian Țopescu.

În cadrul interviului de la Antena 3, Cristina Țopescu l-a întrebat pe tatăl ei dacă a iertat-o pentru faptul că, la un moment dat, a fugit în Germania, să-și vadă mama, fără ca el să știe.

”M-ai iertat că, atunci când am încercat să fug din țară, nu ai știu nimic?”, i s-a adresat Cristina Țopescu, tatălui ei.

Cristian Țopescu a răspuns:

”Atunci am fost atât de surprins, că am rămas fără cuvinte. Da (te-am iertat – n.r.)”.

 Cristina Țopescu, primul interviu cu tatăl său, Cristian Țopescu. Suferea când televiziunea „îi răpea” tatăl

”Eu sufeream puțin, pentru că televiziunea mi te-a răpit. Ce mă mira pe mine și mă intriga, copil fiind, era că auzeam un alt tată la televizor, tu acasă fiind un taciturn, îți scoteam cuvintele cu cleștele, iar la TV parcă te dedublai”, și-a amintit Cristina Țopescu, sâmbătă, la emisiunea Dincolo de știri, de la Antena 3.

”Trebuia să existe o compensație între omul foarte vorbăreț de la televizor și omul mai puțin vorbăreț de acasă. Familia mea a suferit într-un fel, pentru că eu eram de dimineață până seara la tv, unde am crescut. A fost pentru mine o școală a vieții”, a răspuns comentatorul sportiv Cristian Țopescu.

Ce făcea Cristian țopescu înainte de fiecare meci pe care îl comenta

În cadrul aceleași emisiuni, Cristian Țopescu, care recent a fost decorat de președintele Klaus Iohannis, a mărturisit ce făcea înaintea fiecărui meci pe care îl comenta.

”Ce nu știe lumea este că, înaintea fiecărui meci, îmi pregăteam câte două variante de încheiere, în situația unei înfrângeri, pentru că atunci e ceva mai greu. Nu îmi scriam cuvânt cu cuvânt, îmi făceam unele idei, pentru cazul în care echipa noastră era înfrântă”, a spus el.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *