09/06/2023

Andreea Esca, alături de Nadia Comăneci și soțul acesteia. “Mi-e dragă această poză”

Andreea Esca, alături de Nadia Comăneci și soțul acesteia. Prezentatoarea știrilor de la Pro tv a făcut publică o imagine, în care apare împreună cu fosta gimnastă, Bart Conner și băiețelul lor, Dylan. Fotografia este realizată în urmă cu aproape 11 ani.

Andreea Esca, alături de Nadia Comăneci și soțul acesteia, în perioada botezului micuțului Dylan. Vedeta a postat un mesaj în care le-a mărturisit fanilor că își amintește cu plăcere de acea perioadă.

Andreea Esca, alături de Nadia Comăneci și soțul acesteia. “Mi-e dragă această poză”

Andreea Esca, alături de Nadia Comăneci și soțul acesteia în urmă cu 10 ani

„Bună dimineața, România! Tare mi-e draga această poza care-mi amintește de botezul micuțului Nadiei”; a scris Andreea Esca pe Facebook. Acum, fiul Nadiei și al lui Bart a crescut. Are aproape 11 ani și practica fotbalul (face parte dintr-o echipa de juniori, unde este portar), golful și sporturile acvatice.

Post-ul Andreea Esca, alături de Nadia Comăneci și soțul acesteia. “Mi-e dragă această poză” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Unde s-a sărutat prima oară Giulia Anghelescu cu Vlad Huidu. “Sunt multe lucruri care îmi dau fiori”

Cântăreața Giulia Anghelescu a dezvăluit unde s-a sărutat prima oară cu partenerul ei de viață, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *