13/08/2022

Povestea lui Sergiu Hanca! Cum a ajuns mureșeanul de la un fotbalist obscur la națională! Căsătoria i-a dat un imbold

Povestea lui Sergiu Hanca! Cum a ajuns mureșeanul de la un fotbalist obscur la ASA la națională! Căsătoria de astă-vară i-a dat un imbold!

Sergiu Hanca (25 de ani pe 4 aprilie), fostul jucător al lui ASA Tîrgu Mureş, a semnat, în ianuarie anul trecut, un contract întins pe trei sezoane şi jumătate cu gruparea din ”Ştefan cel Mare”. Dinamoviştii l-au adus pentru postul de fundaş dreapta, chiar dacă el juca mijlocaş de bandă la fosta vicecampioană a României. Mircea Rednic e cel care l-a ochit pe fotbalistul care, la un moment dat, ajunsese rezervă la ASA.

Provenit dintr-o familie de dinamoviști, Hanca și-a îndeplinit visul când a parafat angajamentul cu Dinamo.Ca dovadă a devotamentului său faţă de clubul la care activează, mijlocașul și-a tatuat pe piciorul drept chipul unui câine. Rău! Fotbalistul are o groază de desene pe corp.

Mutat de Ioan Andone pe postul de mijlocaș, unde dă cel mai bun randament, Sergiu era entuziast: ”Sunt născut și crescut în România. Îmi doresc foarte mult să joc pentru echipa națională. Cred că este cel mai frumos sentiment să îți cânte imnul și să joci pentru țara ta”. Visul i s-a îndeplinit acum, de selecționerul Christoph Daum, în lotul pentru meciul cu Danemarca, din preliminariile CM 2018.

Hanca e iubit de galerie. După meciul cu Steaua din decembrie anul trecut, 3-1 în Liga I, fotbalistul a mers între suporteri după ce a fost schimbat, dând tonul scandărilor.

4 goluri și 8 pase decisive a reușit Hanca în sezonul trecut pentru Dinamo, numai în Liga I

5 goluri a înscris Hanca în acest sezon

”Meciurile pe care le am în picioare şi constanţa ca titular mi-au dat încredere în forţele mele. Am siguranţă în mine şi în jocul meu” – Sergiu Hanca

Explozia lui Hanca vine după căsătorie. Anul trecut, pe 27 mai, jucătorul s-a căsătorit cu iubita sa, Andreea, pe care a cunoscut-o în urmă cu mai mulți ani. Nunta a fost astă-vară la Tg. Mureș.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fostul atacant al Petrolului Toto Tamuz a fost ridicat de Poliție direct din vestiar

Fostul atacant al Petrolului Toto Tamuz a fost ridicat de Poliție direct din vestiar. Fotbalistul …

Leave a Reply

Your email address will not be published.