23/02/2024

Lavinia Pîrva le-a arătat tuturor ce bust generos are. “Doamne, cum de nu ai silicoane?”

Lavinia Pîrva le-a arătat tuturor ce bust generos are. Iubita lui Ștefan Bănică Jr. a postat pe contul de socializare o imagine, în care apare foarte sexy, spre încântarea fanilor care nu s-au abținut de la comentarii.

Lavinia Pîrva le-a arătat tuturor ce bust generos are, iar aceștia au reacționat pe măsură. Unii dintre admiratori i-au mărturisit acesteia că au confundat-o cu Iulia Vântur.

Lavinia Pîrva le-a arătat tuturor ce bust generos are, fără nicio operație estetică

„Am crezut că e Iulia Vantur, brunetă”, „Cum de nu ai silicoane?”, „Ce balcoane”,  „Ooo Doamne… cât noroc are cel care se trezeşte dimineaţa lângă tine”. Deși a declarat de nenumărate ori că nu a suferit o intervenție chirurgicală, admiratorii artistei sunt de altă părere și nu le vină să creadă.  Lavinia a dezvăluit recent că a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Ștefan Bănică Jr.

Lavinia Pârva, iubita lui Ștefan Bănică, mireasă. Cântăreața a jucat acest rol pentru un pictorial în revista Ghidul Miresei. Ce-i drept, o prinde de minune, iar această apriți ar trebui să fie imboldul de care Bănică are nevoie pentru a o duce de mână la altar, după mai bine de trei ani de relație. Probabil, ca orice fată, Lavinia visează și ea la acea zi și la rochia de mireasă care ar trebuie să fie… “Sinceră să fiu, nu m-am gândit niciodată foarte mult la aceste detalii, chiar dacă multe femei au o imagine clară despre cum trebuie să fie sau să arate rochia de mireasă. Mie încă nu îmi este foarte clar acest aspect, însă cu siguranță va fi ceva simplu și rafinat”, a mărturisit Lavinia în interviul ce va apărea odată cu pictorialul.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *