18/04/2024

Kim Kardashian este acuzată că ia în derâdere simbolurile religioase. Cum a apărut vedeta

Kim Kardashian este acuzată că ia în derâdere simbolurile religioase. Vedeta a fost criticată pe rețelele de socializare, după ce s-a transformat în Fecioara Maria pentru emoticoanele inspirate de ea, numite Kimoji. Comentariile nu au avut însă niciun efect asupra ei, dacă luăm în considerare una dintre cele mai recente ținute.

Kim Kardashian a ieșit în oraș cu o ținută provocatoare. Ea a purtat o rochie transparentă, iar pe piept avea imaginea unei icoane. Totul după ce a lansat mai multe emoticoane cu chipul ei în locul Fecioarei Maria.

<iframe allowfullscreen frameborder=”0″ width=”698″ height=”573″ scrolling=”no” id=”molvideoplayer” title=”MailOnline Embed Player” src=”http://www.dailymail.co.uk/embed/video/1450929.html”></iframe>

Astfel, vedeta în vârstă de 36 de ani a fost acuzată de lipsă de respect, dar și că ia în derâdere simbolurile religioase, transformându-se pe ea într-o “divinitate”.

Criticii au taxat-o pentru faptul că se folosește de însemne religioase pentru aplicația sa, dar și pentru a ieși în evidență, purtând chipul sfinților pe niște haine indecente.

 

Post-ul Kim Kardashian este acuzată că ia în derâdere simbolurile religioase. Cum a apărut vedeta apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Vinovații de la revolutia din 89′

Vinovații de la revolutia din 89’… Pana si noi stim care sunt vinovații, insa dc. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *