13/08/2022

Andreea Mantea la varsta de 15-16 ani lucra ca picolita intr-un restaurant castigandu-si singura existenta…

Intr-o zi o clienta a restaurantului i-a propus sa devina fotomodel, a acceptat si de acolo a inceput cariera ei de fotomodel, urmand sedinte foto, reclame, videoclipuri.

Cariera:

Andreea Mantea a intrat prima data in atentia presei in 2006 cand a fost desemnata cea mai sexi fata de la pagina 5 din ziarul “Libertatea”. In acelasi an a participat si la concursul Miss Playboy unde a iesit pe locul 2. Visul ei a fost mereu sa lucreze in televiziune, pe care si l-a indeplinit, incepandu-si cariera in televiziune ca reporter la Kiss tv. A renuntat la acest job pentru a se dedica exclusiv carierei de model.

In timp ce era model a primit

oferta de a fi vecina celor doi prezentatori de la matinalul “Neata cu Razvan si Dani”. S-a trezit o perioada in fiecare dimineata de la ora 5, pana cand a fost inlocuita cu Daniela Crudu. A fost imaginea firmei de lenjerie Jolidon, dar si co-prezentatoarea lui Mircea Radu la emisiunea “Din dragoste”.

Impreuna cu Mircea Radu a prezentat show-ul “Nopatea erorilor” difuzat de Antena 1. Dupa Antena 1 s-a mutat la TVR2 unde a prezentat impreuna cu Aurelian Timisan show-ul saptamanal de divertisment “Tombola castigatorilor”. Andreea Mantea s-a facut cunoscuta si datorita altor surse, nu doar din televiziune. Frumoasa bruneta a pozat prima data pentru revista Promotor in compania unui Audi TT, iar la cateva luni a primit propunerea sa pozeze si in Playboy, numar ce s-a dovedit a fi un real success.

Andreea a fost aleasa sa pozeze si peste granite pentru un calendar Playboy, realizat chiar la resedinta celebrului Hugh Hefner. Acest pictorial a deschis seria editiilor fierbinti din 2009 la “Playboy Ucraina”.

Pe scurt despre Andreea Mantea:

Nume: Andreea Mantea
Locul nasterii: Bucuresti, Romania
Data nasterii: 20 Septembrie 1986
Zodie: Fecioara
Culoarea ochilor: Caprui
Culoarea parului: Brunet
Inaltime: 1.70
Greutate: 51 kg
Dimensiuni: 91-61-90
Nationalitate:Roman
Etnie: Roman
Stare civila: Necasatorita
Copii: Nu are
Ocupatie: Fotomodel
Studii: Facultatea de Relaţii Internaţionale

De ce este faimoasa Andreea Mantea?

Andreea Mantea este una dintre cei mai cunoscuti iepurasi de la noi, care a avut ocazia sa pozeze si pentru un calendar Playboy la resedinta lui Hugh Hefner. Pe langa aparitiile din revistele pentru barbate, Andreea a cochetat si cu televiziunea, fiind co-prezentatoare la cateva emisiuni.

De ce ne place Andreea Mantea?

Este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi, care a cucerit inimile atat ale barbatilor din Romania, cat si a celor din strainatate, ea fiind foarte apreciata pentru aparitiile din revistele pentru barbati.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din Romania

Date personale Data si locul nasterii: 22.12.1974 Stare civila: casatorita Copii: o fetita, Violeta Nationalitate: …

Un comentariu

  1. Ești foarte frumoasa

Leave a Reply

Your email address will not be published.