19/07/2024

Băiatul Luminiței Anghel s-a tatuat din nou. De data asta s-ar putea să regrete alegerea făcută

Băiatul Luminiței Anghel s-a tatuat din nou. Însă, de data asta, David Pușcaș s-ar putea să regrete alegerea făcută, mai ales că desenul nu este deloc unul reușit. Dovada stă în ultima imagine făcută publică de acesta.

Băiatul Luminiței Anghel s-a tatua, iar acum desenul este unul special și plin de semnificație. De Dragobete, tânărul le-a arătat prietenilor virtuali rezultatul.

 

Băiatul Luminiței Anghel s-a tatuat din nou și le-a arătat rezultatul tuturor

În timp ce unii l-au admirat, alții sunt de părere că desenul nu este deloc reușit și că mai târziu va regreta alegerea făcută. „E super tatuajul”, „Ești sigur?”, „Trandafirii sălbatici cresc într-o inimă sălbatica fără stăpân ,liberă !„, sunt comentariile internauților.

Zilele trecute, David Pușcaș s-a pozat dezbrăcat și nu a avut nicio reținere în a le arăta tuturor ipostaza jenantă în care a fost surprins alături de una dintre prietenele lui. „Nu întrebați, eram puțin pierdut”, a scris David în dreptul fotografiei.

 

 

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *