29/05/2024

Kylie Jenner, atacată de activiștii pentru drepturile animalelor

Kylie Jenner, atacată de activiștii pentru drepturile animalelor, sâmbătă seara, în timp ce participa la un eveniment din Las Vegas.

Membră a clanului Kardashian, care adoră să poarte haine de blană naturală, Kylie s-a trezit huiduită de mai multe persoane care au așteptat-o cu pancarte prin care cereau oprirea iciderii animalelor.

Demonstranții pentru drepturile animalelor au ieșit în calea fotomodelului din clanul Kardashian cu pancarte pe care apăreau fotografii cu animale aflate în cuști alături de mesajul ”gata pentru sacrificare”. Atunci când a apărut Kylie, mulțimea i-a strigat că abuzează de animale.

Kylie Jenner, care se declară o iubitoare a animalelor și chiar are un cățel pe care îl arată de multe ori în fotografiile publicate pe Instagram, este atacată pentru că poartă haine din blană naturală, așa cum fac și surorile sale.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *