11/12/2023

Ilinca Vandici a fost nascuta in Bihor s-a mutat in capitala si a cunoscut imediat succesul

Azi, are propria emisiune si este vanata de paparazzi la fel ca orice alta vedeta autohtona. Ilinca Vandici este o fata care si-a vazut visul evenit realitate, acela de a participa activ la ceea ce inseamna manipularea opiniei publice prin mass-media.

Cariera:

A avut parte de sprijin enorm din partea familiei, putere de munca, nervi de otel si rabdare nemarginita. Cariera in televiziune si-a inceput-o cu un gram de noroc si dorinta. A urmat timp de 10 ani cursuri de dans modern, de societate, comtemporan, tematic si balet, iar acum a ramas fidela exercitiului fizic si iarna practica frecvent si obligatoriu schiul, iar vara inotul. Visul pe care l-a avut de cand era copil, a fost acela de a

lucra in lumea televiziunii.

A avut sansa sa ajunga in capitala in urma unui concurs de miss, Miss Bihor, pe care l-a castigat. Cariera ei este pe primul plan. A muncit mult si continuu de cinci ani de zile si a incercat sa cladeasca caramida cu caramida o cariera solida, si pare sa fie pe drumul cel bun deoarece ceea ce face este apreciat si nimic nu o va impiedica sa mearga mai departe, mai sus si mai sus.

In urma cu 4 ani si-a dorit sa se apuce de cantat, sa faca o cariera in muzica, dar a renuntat in cele din urma. Nici visul de a fi actrita nu s-a implinit desi si-a dorit foarte mult, dar nu a fost sa fie. A jucat o singura data, un rol secundar intr-un film.

In prezent este prezentatoarea emisiunii “Stele sub lupa” la Antena 2 si este si model, aparand pe scena pentru diversi dseigneri. Inainte de a se muta la Antena 2 a prezentat la Kanal D emisiunile “Magic taxi” si “Bulevard”.

Pe scurt despre Ilinca Vandici:

Nume: Ilinca Vandici
Locul nasterii: Oradea, Bihor, Romania
Data nasterii: 17 Iunie 1986
Frati/Surori: O sora, Natalia
Culoarea ochilor: Verzi
Culoarea parului: Blond
Inaltime: 1.70
Greutate: 49 kg
Dimensiuni: 90-63-90
Nationalitate:Roman
Etnie: Roman
Stare civila: Necasatorita
Ocupatie: Prezentatoare TV
Studii: Universitatea Romano Americana, sectiunea management-marketing.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din Romania

Date personale Data si locul nasterii: 22.12.1974 Stare civila: casatorita Copii: o fetita, Violeta Nationalitate: …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.