13/08/2022

Andreea Marin a plecat în Israel. Imaginea care i-a emoționat pe fani. “Isus își sprijinea mâna…”

Andreea Marin a plecat în Israel, cu doar câteva zile înainte de începerea show-ului „Uite cine dansează”, unde aceasta este jurat. Vedeta s-a relaxat și și-a încântat fanii cu imagini emoționante.

Andreea Marin a plecat în Israel, pentru câteva zile de relaxare. Zâna a postat pe contul de socializare mai multe imagini din mini vacanță. „Odinioara, Iisus isi sprijinea mana pe acest zid, impovarat de greutatea crucii pe care o ducea pentru noi… #jerusalem #amazingisrael #emotion #spiritualtrip”, a scris Andreea Marin pe contul de socializare.

Andreea Marin a plecat în Israel, înainte de începerea emisiunii

Fosta zână a surprizelor va apărea din nou pe micile ecrane, dar de data aceasta nu va mai fi prezentatoare, ci jurat la emisiunea de dans de la Pro TV, Uite cine dansează. Întrebată despre ținutele pe care le va purta la noua emisiune la care este jurat, Andreea Marin a declarat: „O să vedeți că nu mai sunt zâna cea bună din punct de vedere vestimentar. va fi o schimbare. La masa juriului, voi fi zâna cea obiectivă, pentru că  aici nu este vorba doar despre bunătate. Sigur că eu voi pune suflet în tot ceea ce voi face, dar chiar și atunci când voi critica o voi face cu delicatețe. Așa îmi stă în fire”, a spus recent vedeta.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.