29/11/2021

Cătălin Botezatu dă de pământ cu fetele din ziua de azi. „Se gândesc cum să pună mâna pe un boșorog cu bani”

Cătălin Botezatu dă de pământ cu fetele din ziua de azi. Designerul a făcut comentarii extrem de dure la o emisiune de televiziune.

Cătălin Botezatu  a fost invitat în platoul unei emisiuni de la Antena Stars, unde a vorbit despre fetele din ziua de azi.

Comentariile creatorului de modă, a cărui primă iubită a fost Dana Opsitaru, au fost extrem de acide.

El a afirmat că acestea caută bărbați bătrâni și cu bani, din dorința de a parveni.

„Generaţia asta este o generaţie… vrei să îmi pun în cap o întreagă generaţie? E o generaţie extrem de sterilă, de superficială. Este o generaţie fără cultură…

Se nasc, deschid ochii pe silicoane, pe buze ca două băşti, de zici că sunt toate nebune şi apoi se gândesc cum să pună mâna pe un boşorog cu bani şi atât, asta a fost. Apoi proştii le cumpără tot felul de genţi pe care ele le vând mai departe pentru că… aşa. Nu vor să înveţe nimic, incultură maximă şi asta e tot. E valabil pentru toată lumea, şi fete şi băieţi. Este o generaţie care nu vrea să facă nimic. Vrea doar să parvină”, a afirmat Cătălin Botezatu, care a mărturisit că a avut o aventură cu iubita prietenului său.

Cătălin Botezatu a vorbit și despre fosta lui iubită, Bianca Drăgușanu

Creatorul de modă, care a avut o relație cu Bianca Drăgușanu, a făcut câteva comentarii legate de aceasta.

„Bianca s-a autoeducat. Bianca a fost cum a fost, dar a avut fondul bun. Eu am cunoscut-o sub toate aspectele şi a evoluat. Cele de acum nu vor nici să evolueze”, a spus el.

Cătălin Botezau și-a propus să se însoare, dar… i-a trecut

În cadrul aceleiași emisiuni, designerul a mărturisit că la începutul acestui an și-a propus să se însoare, dar între timp s-a răzgândit.

„În ianuarie, imediat după Revelion, am spus că mă însor. Jur! Am avut un flash, m-am enervat foarte tare, mă simţeam extrem de singur, deşi nu eram singur. Pe urmă mi-am dat seama ce înseamnă această instituţie”, a comentat creatorul de modă.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.