13/08/2022

La doar patru ani, este model și prezintă hainele unor firme și designeri celebri

O fetiță din Marea Britanie este model de succes la vârsta de patru ani. Aceasta a fost recent la Milano, unde a apărut ca model într-o campanie GUCCI, informează The Sun.

Dylan Holiday face modeling de la vârstă de un an și jumatate, iar din luna ianuarie, de când mama ei, Rhea Upsher, a înscris-o la o agenție de modeling,  contractele au început să-i vină pe bandă rulantă.

Micuța a apărut în mai multe campanii publicitare pentru companii celebre, iar recent a devenit model și pentru cunoscuta companie italiană Gucci. Dylan va pleca la Milano pentru șase zile, unde va fi model într-o nouă campanie a prestigioasei firme.

Mama fetiței a explicat că deși acesata a fost nevoită să lipsească de la școală pentru ședințele foto, învățătoarea lui Holiday este foarte înțelegătoare și o susține pe micuță în cariera ei. Micuța blondă a început școala din septembrie anul trecut, fiind la clasele pregătitoare.

 

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.