25/06/2024

Andreea Marin și-a pus gene false. Cum arată fosta zână a surprizelor | FOTO

Andreea Marin și-a pus gene false. Vedeta a recurs la acest truc pentru a avea genele mai bogate.

Andreea Marin, care la începutul acestui an a divorțat de cel de-al treilea soț al său, Tuncay Ozturk, este din ce în ce mai preocupată de look-ul său.

Fosta zână a surprizelor a decis să-și pună gene false, pentru că nu a fost înzestrată ci gene bogate și mătăsoase.

Andreea Marin și-a pus gene false. „Nu am eu norocul ăsta”

„Îmi place machiajul fin, puțin perceptibil, cât mai aproape de ceea ce numim „natural” și în acest caz obții un efect special dacă ochii îți sunt umbriți de gene bogate. Nu am eu norocul asta :), în sensul că nu am privirea încărcată de mister pe care natura i-a dăruit-o, de pildă, surorii mele, datorită genelor ei dese și mătăsoase. Mă ajută fardul de ochi sau linia tușului, dar în ultimul timp am preferat să le folosesc mult mai puțin și le-am înlocuit cu extensiile de gene fir cu fir, aplicate cu minuțiozitate și talent de specialist, pentru ocaziile pe care le consider speciale.

Nu-mi place deloc aspectul artificial, de aceea am căutat un loc în care procesul de aplicare și adezivul folosit să nu afecteze tenul sau genele naturale și să nu fie percepute-genele aplicate suplimentar, la ele mă refer-drept false”, a explicat Andreea marin, care recent a vorbit și despre operații estetice.

A bătut mingea pe stradă cu fiica ei

După ce s-a ocupat de look-ul ei, vedeta și-a făcut timp și să iasă la joacă, pe stradă, cu fiica ei, Violeta, și cu alți copii.

„Pe străduța noastră, joaca e la ea acasă. Eu sunt vânător, rățuștele gălăgioase îmi dau de furcă, nu-s ușor de prins.?Părinți, ieșiți din când în când la joacă alături de copiii voștri! Fiți prieteni, parteneri, râdeți împreună, clădiți împreună, alergați cot la cot.

Când puteți, căci știu, nu e ușor după zile istovitoare de muncă, ați da orice pentru câteva clipe de tihnă, înainte de orice. Dar merită să reușiți, măcar din când în când. Picioarele sunt istovite, dar sufletul… plin!

Chiar dacă nu se-ntâmpla des, îngăduiți-va să fiți din nou copii!”, a mărturisit prezentatoarea de televiziune.

Post-ul Andreea Marin și-a pus gene false. Cum arată fosta zână a surprizelor | FOTO apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *