25/06/2024

Simona Halep, favorită la Roland Garros: ”E cartea vieții ei! Este văzută ca o nouă stea a tenisului!”

Simona Halep, favorită la Roland Garros. ”E cartea vieții ei! Este văzută ca o nouă stea a tenisului!”, anunță Mihai Rusu.

Simona Halep va juca, miercuri, cu Elina Svitolina (Ucraina) în sferturile de finală ale competiției organizate în capitala Franței.

În semifinale, Simo ar urma să dea peste învingătoarea din partida dintre Garcia și Pliskova, programată tot miercuri.

Fostul tenismen Mihai Rusu crede că Simona Halep a devenit principala favorită la Roland Garros, așa că așteaptă ca sportiva clasată în prezent pe locul 4 WTA să cucerească primul turneu de Mare Șlem.

”Simona Halep este marea favorită a turneului, e singura care trebuie să câștige la Paris! Simona a devenit o sporivă simpatizată de întreaga lume, este văzută ca o nouă stea a tenisului. E simpatică, deschisă și naturală în tot ceea ce face. Roland Garros-ul e șansa vieții ei!”. a declarat, pentru Libertatea, Mihai Rusu.

 Stabilit în Germania, Rusu a vorbit și despre calitățile sportive care o recomandă pe Simona Halep să câștige competiția de la Paris.

”Simona a jucat excelent. N-a pierdut nici un set, iar toate partidele de până acum le-a încheiat într-o oră și 10-15 minute. Este de departe cea mai proaspătă sportivă dintre toate cele calificate în sferuri. În plus, a devenit o jucătoare aproape completă, care are un joc activ-agresiv ce adună puncte și le pune pe adversare în postura de a greși. Nici accidentarea de la gleznă nu i-a dat mari bătăi de cap. Nici nu s-a văzut pe teren. După felul în care joacă, Simona este pregătită 200 % fizic și psihic să câștige acest turneu de Mare Șlem”, a dezvăluit Mihai Rusu pentru Libertatea.

În plus, conform analistului sportiv, Simona Halep a învățat lecția, ascultând sfaturile antrenorului său Darren Cahill.

”Simona a demonstrat că a învățat lecția. Cum se spune pe românește, și-a băgat mințile în cap! A învățat să asculte sfaturile antrenorului său. Acum are o energie pozitivă și autocontrol în tot ceea ce face. Sunt lucruri pe care nu le-a avut până acum”, a spus, pentru Libertatea, Rusu.

Mihai Rusu

Mihai Rusu

Și faptul că nici una dintre jucătoarele rămase în cursă la Paris n-a mai câștigat un turneu de Mare Șlem este văzut ca un avantaj pentru Simona Halep.

Simona Halep, favorită la Roland Garros: ”E cea mai competă și cea mai constantă jucătoare”

”E un fapt unic în ultimii 40 de ani ca în a doua săptămână a turneului de la Paris să nu mai fie prezentă nici o sportivă care a cucerit un Mare Șlem. Acest lucru este încă un avantaj pentru Simona Halep, o face o dată în plus marea favorită a competiției. Până și nemții o vad ca fiind cea mai completă și cea mai constantă jucătoare a turneului. Ce mai, Simona trebuie să se impună la Roland garros. Totul este în favoarea ei!”, a completat fosta voce de la Europa Liberă.

Dacă Simona Halep va câștiga primul ei turneu de Mare Șlem, impunându-se la Paris, vor veni și banii. ”Rolasnd Garros este, totodată, și o trabulină financiară pentru Simona. Dacă va câștiga, va întra în Hale of Fame-ul tenisului. Vor veni și alți sponsori, cei pe care îi are îi vor propune contracte mai mari, iar la turnee va avea o altă cotă de prezență”, a conchis, pentru Libertatea, Mihai Rusu. 

 

Post-ul Simona Halep, favorită la Roland Garros: ”E cartea vieții ei! Este văzută ca o nouă stea a tenisului!” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *