27/10/2021

EXCLUSIV/ Debut cu potențial exploziv! Cele mai mari rivale de la Bravo, ai stil! intra în concurență directă în grila Kanal D

Cele mai mari rivale de la Bravo, ai stil! încep să-și vadă visul cu ochii. După ce Silvia, câștigătoarea primului sezon, a fost încorporată în formatul care a făcut-o vedetă, a venit rândul principalei ei rivale să debuteze pe micul ecran.

Potrivit surselor noastre, Cristina Mihaela, fibalista primului sezon al show-ului Bravo, ai stil!, care de altfel a fost la un pas să-l câștige, va avea propiea emisiune la Kanal D. Aceasta își va face dubutul curând și, cum era de așteptat, profilul va fi tot… fashion. Astfel, Cristina intră din nou în concurență cu marea ei rivală, Silvia, cea care i-a luat premiul cel mare și care i-a suflat pe momenrt șansa de a deveni vedetă TV. Între cele două au existat nenumărate clinciuri de-a lungul competiției și în special în finală.

În momentul în care nu au mai avut nimic de împărțit fetele s-au potolit. Acum însă, vor avea noi motive de înfruntare, mai ales că-și vor disputa audieța postului turcesc.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.