25/10/2021

Andreea Tonciu, răsfățată de soț. Ce i-a dăruit la primele ore ale dimineții

Andreea Tonciu, răsfățată de soț cu un buchet imens de trandafiri. Bruneta a postat o imagine pe contul de socializare, în care le arată prietenilor virtuali cât de iubită este de Daniel Niculescu.

Andreea Tonciu, răsfățată de soț, la primele ore ale dimineții. Aceasta a făcut publică o imagine, alături de care a scris un mesaj emoționant. “Asa încep eu dimineața! Love u my husband!”, a scris Andreea pe Facebook.

Andreea Tonciu, răsfățată de soț cu trandafiri

Andreea Tonciu este o mamă și o soție fericită. Bruneta este căsătorită cu Daniel și au împreună o fetiță superbă. În urmă cu ceva timp, vedeta declara că ea ea și soțul ei se întâlnesc destul de rar în dormitor, prioritate având fetița lor. „Deocamdată nu-mi doresc o bonă. Sinceră să fiu, am apelat la o agenţie de bone, mi-au trimis o poză cu o doamnă şi când am vazut-o pe acea femeie, m-am speriat, crede-mă. Nu pot să-mi las copilul pe mâna oricui. Nu sunt pregătită să am o bonă” a declarat Andreea Tonciu.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.