18/04/2024

Fosta noră a Ilenei Ciuculete, acuzații grave la adresa artistei. Nu le-au venit să creadă ce a zis despre ea. “L-a păcălit și…”

Fosta noră a Ilenei Ciuculete, acuzații grave la adresa artistei, care s-a stin sin viață în urmă cu mai bine de o lună. În urmă cu ceva timp, Cerasela o acuza pe interpretă că i-a distrus căsnicia cu Mugurel, unul dintre băieții ei.

Fosta noră a Ilenei Ciuculete a divoțat între timp de Mugurel, care s-a recăsătorit cu Roxana, însă cuvintele Ceraselei la adresa uneia dintre cele mai iubite artiste, au șocat pe toată lumea.

Fosta noră a Ilenei Ciuculete, cuvinte dure

„Ileana i-a promis marea cu sarea, că îi dă o casă dacă bagă divorţ. Se vede că l-a lăsat pe drumuri, nu l-a lăsat să-şi refacă viaţa. Când ne-am făcut nunta nu a venit, nu ne-a trimis nimic, nu ne-a felicitat, dar l-a păcălit şi l-a lăsat pe drumuri. El este un băiat deosebit, nu m-a bătut, nu m-a agresat. Este un băiat deosebit şi el şi fratele lui şi tatăl lui”, a declarat Cerasela pentru Kanal D. Pana la urma, ea a divorțat de Mugurel, care si-a refacut viata, alături de Roxana. Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie, în urma unei ciroze galopante.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *